Bugarska

Poštovani putnici, za Vaše letovanje predlažemo atraktivne aranžmane turističkih agencija čiji smo dugogodišnji zastupnici. Rezervaciju i uplatu odabranog aranžmana možete izvršiti u našoj agenciji po uslovima organizatora putovanja.

Albena. Travelland.

Albena je najatraktivnije letovalište u Bugarskoj, koja je zatvoren turistički kompleks sa 42 hotela od 2–4 zvezdica kapaciteta 15.000 kreveta, i u kojoj borave uglavnom strani turisti. Udaljena je od Varne 30 km, sa kojom je povezana stalnom autobuskom linijom. Sa svojom peščanom plažom dugom 7 km, velikim brojem restorana, barova, diskoteka, dečijih parkova, igrališta nudi širok spektar animacije i sportskih aktivnosti. U samom mestu nalazi se pošta, banka, ambulanta, apoteka, veliki broj prodavnica i sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju.

Zlatni pjasci. Travelland.

Na 18 km severno od Varne nalazi se predivno letovalište o kojem samo ime sve govori – Zlatni Pjasci. Peščana plaža duga 3,5 km od zlatno-žutog peska, uz koju je lociran 61 hotel i 170 restorana, je glavni adut ovog turistickog mesta. Aqua Park, veliki broj barova i nocnih klubova upotpunjuju ponudu ovog mesta u kojem je prosecna dnevna temperature 29ºC, a nocna od 17–18ºC što ga cini posebno ugodnim za boravak.

Zlatni pjasci. Odeon.
Sveti Vlas. Barcino.

Sveti Vlas je malo mesto, sa oko 4,000 stanovnika koje se danas, nastavlja na Sunčev breg. Mesto su osnovali Tračani u II veku nove ere i dali mu ime Larisa. Današnji naziv je usvojen 1886. Sve do 1920 god Grci su bili brojniji i posle razmene stanovništva Bugari postaju većina. Mesto je mirnije s tim da je blizu Sunčevom bregu, mestu koje pruža brojne mogućnosti za provod.

Elenite. Barcino.

Elenite se nalazi u mirnom delu zaliva na velikoj peščanoj plaži okružen zelenilom. Udaljen je oko 8,5km od Sunčevog Brega i oko 40km od Aerodroma Burgas. Elenite je najluksuzniji deo ponude u zoni Sunčevog Brega. Idealan je za porodice sa decom pošto komplaks ima svoj Aqua park kao i za ljubitelje prirode zelenila. Ulazak u more je postepen.

Sunčev breg. Travelland.

Sunčev Breg je najveće i najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Smešten u zalivu nalazi se 35 km udaljen od Burgasa i 5 km od starog grada Nesebra. Peščana plaža boje zlata duga je oko 10 km. Pun je parkova, restorana, kafića i važi za mesto sa veoma bogatom noćnom zabavom.

Sunčev breg. Odeon.
Sunčev breg. Euroturs.
Sunčev breg - hoteli. Barcino.
Sunčev breg - apartmani. Barcino.
Sunčev breg. Aqua.
Sunčev breg. Banbus.
Nesebar. Aqua.

Nesebar se nalazi u oblasti Burgas na Crnom moru. Grad je naseljen pre oko 3000 godina pod nazivom Menebria. Sastoji se od starog i novog dela. Stari deo grada je taj koji daje pečat ovom gradu a drevne ruševine su pod zastitom UNESCO-a. Karakterišu ga srednjovekovne crkve sa predivnim fasadama i dobro očuvanim enterijerom. Ono što ga čini popularnom turističkom atrakcijom jesu dobra atmosfera, lepe plaže, kamene ulice, drvene kuće i taverne. U blizini novog dela nalaze se dve plaže ali su vam dostupne i one u Sunčevom Bregu, samo 3 km udaljene od Nesebara.

Nesebar - hoteli. Barcino.
Nesebar - apartmani. Barcino.
Nesebar. Euroturs.
Nesebar. Travelland.
Nesebar. Odeon.
Pomorje. Euroturs.

POMORIJE - Grad sa oko 20.000 stanovnika, poznati turistčki centar na Crnom moru, udaljen od Burgasa i od Sunčevog Brega oko 20 km. Obilje prodavnica, restorana, kafića i diskoteka, čini boravak ugodnim.

Sozopol. Barcino.

Sozopol je mali grad u južnom delu crnomorske obale u Bugarskoj. Osnovan u VII veku pne pod imenom Antheia. Ime je ubrzo promenjeno u Apollonia (po grčkom bogu Apolonu). Danas je poznat kao jedan od najlepših gradova na Crnom moru sa prelepim peščanim plažama, bogatoj istoriji, kulturi i po filmskom festivalu. Deli se na stari i novi deo. U starom delu postoje očuvane drvene kuće, crkve i kaldrmisane ulice što ga čini jedinstvenim mestom.

Responsive Design

O nama

Veltours je članica nacionalnog udruženja turističkih agencija - YUTA, što našim strankama i partnerima garantuje ispunjenje ugovorenih usluga.

Kontakt

1. Oktobra 44, 26340 Bela Crkva, Srbija
Telefon: 013 852 772
Mobilni: 063 202 693
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.