Crna Gora

Poštovani putnici, za Vaše letovanje predlažemo atraktivne aranžmane turističkih agencija čiji smo dugogodišnji zastupnici. Rezervaciju i uplatu odabranog aranžmana možete izvršiti u našoj agenciji po uslovima organizatora putovanja.

Budva. Odeon
Ako možete da podneste dovoljno izazova, onda je Budva grad za vas. Prepustite se obali i dozvolite da vas vodi kratak i vreo dah mediteranskog leta. Osetite duh antike i renesansnog šarma građevina Starog grada. Izaberite neku od 35 peskovitih plaža budvanske rivijere. Na njima ćete naći ekstremne sportove, dnevnu zabavu u barovima, žurke, karaoke, ponudu dobre morske hrane u restoranima.
Bečići. Odeon
Hotelski kompleks Bečići nalazi se na 2 km južno od Budve, na samoj obali mora. Pesčana plaža duga 2 km predstavlja idealno mesto za odmor, ali i brojne sportske aktivnosti: paraglajding, tenis, odbojku, sportove na vodi.
Petrovac. Odeon
Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom, a ukrašen je maslinama, narandžama, lovorom i limunima. Brojni prirodni, kulturni i istorijski spomenici koji ukazuju na burnu istoriju ovog mesta. Veliki izbor kafea, barova, poslastičarnica kao i restorana čine Petrovac idealnim za Vaš odmor.
Herceg Novi. Odeon
Grad bogate istorije, Herceg Novi nastao je krajem XIV veka, kada ga je osnovao kralj Tvrtko I, a pravi procvat Herceg Novi doživljava u vreme Tvrtkovog naslednika Stjepana Vukčića-Kosača, poznatijeg kao Herceg Stjepan, po kome je grad i dobio ime. Danas je Herceg Novi moderni mediteranski grad sa velikim brojem tradicionalnih i kulturnih sadržaja tokom cele sezone. Među njima, osim Festivala mimoze su i muzički festival „Sunčane skale“, filmski festival, zimski likovni salon i drugi.
Pržno. Odeon
Ovo malo mesto nalazi se zapadno od Miločera u uvali zaklonjenoj od vetrova, između maslina i smokava, sa brojnim bistroima, prodavnicama, poštom, ambulantom. Barkom se može stići do „Dobrog pijeska“, žala prekrivenog srebrnim peskom, a prijatnom šetnjom kroz borovu šumu stiže se do Miločera i nekadašnje letnje kraljevske rezidencije kao i čuvene „Kraljičine plaže“.
Ada Bojana. Odeon
Nudistički centar Ada Bojana je smešten na najjužnijoj tački crnogorske obale (18 km je udaljen od Ulcinja), na peščanom ostrvu koje je 1852. reka Bojana nanela praveći svoje ušće. Ostrvo je veličine 600 ha, a njegova blaga mediteranska klima kao i peščana plaža duga 2.800 metara čine je jedinstvenom turističkom atrakcijom. Ostrvo je oaza nudizma i kutak gde se poklonici nudizma i ljubitelji avantura mogu osamiti i prepustiti blagotvornim čarima talasa i plitkog mora.
Tivat. Odeon
Tivat je primorski grad koji se nalazi u centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva, ispod podlovćenskog masiva Vrmca.
Čanj. Banbus.
Rafailovići. Banbus.
Budva. Banbus
Budva. Halo Travel

Responsive Design

O nama

Veltours je članica nacionalnog udruženja turističkih agencija - YUTA, što našim strankama i partnerima garantuje ispunjenje ugovorenih usluga.

Kontakt

1. Oktobra 44, 26340 Bela Crkva, Srbija
Telefon: 013 852 772
Mobilni: 063 202 693
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.