Štampa

Vaučeri na Belocrkvanskim jezerima

Posetite Belu Crkvu i okolinu koristeći vaučere ministarstva turizma. Pripremili smo apartmanski smeštaj na Glavnom jezeru, atraktivan tokom cele godine. U prolećnom periodu predlažemo šetnju uređenom i osvetljenom stazom oko Glavnog jezera, obilazak grada i okoline, vožnju biciklima, pecanje. U junu već počinje i kupanje na Belocrkvanskim jezerima, što boravak čini još zanimljivijim. Tokom letnje sezone svi prateći sadržaji su u funkciji: široka lepeza ugostiteljskih objekata, kao i pedaline, čamci, jedrilice,... U septembru gužva se stišava i gosti uživaju u miru i toplim jesenjim danima.

Dakle, Belocrkvanska jezera imaju sadržaje za sve vreme trajanja sezone vaučera, pa samo odaberite period i pozovite nas za rezervaciju, a detaljne informacije o uslovima za dobijanje vaučera možete pročitati na sajtu Ministarstva: http://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji.

Vila Besi Vila Besi Vila Besi

Apartmani tipa studio nalaze se u vili Besi na obali Glavnog jezera i kategorisani su sa 4*. U sastavu svakog apartmana je kupatilo, opremljena kuhinja, dva francuska ležaja, TV, klima i besplatni Wifi. Apartmani imaju terase koje gledaju na jezero, a gostima su na raspolaganju roštilj u dvorištu vile i sopstvena uređena plaža.

Responsive Design

O nama

Veltours je članica nacionalnog udruženja turističkih agencija - YUTA, što našim strankama i partnerima garantuje ispunjenje ugovorenih usluga.

Kontakt

1. Oktobra 44, 26340 Bela Crkva, Srbija
Telefon: 013 852 772
Mobilni: 063 202 693
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.